Auto laten polijsten Haarlem

Wiki Article

Is het beschamend als je in je auto stapt? Laat je Japanse vriend door ons mooi poetsen. De weersbeïnvloedingen doen je auto geen geen goed, de tijd is aangebroken om deze door ons onder handen te laten nemen. Wij zorgen er voor dat de verrukkelijke glans die je auto voorheen had weer terug komt. De gelakte laag wordt weer in ere hersteld voor het fraaiste uitslag. Onze medewerkers zijn altijd voldaan als de klus is geklaard, en dat is een te voorspellen uitkomst, want ze maken gebruik van de betere autowax en geven hun ziel en zaligheid. Wil je een paar foto's zien van auto's voor en na het poetsen? Deze vindt je op onze bedrijfswebsite.
Binnen de kortste keren komen de buren op je af om te vragen of je een andere auto hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Dit gaat bekent klinken, dan ben je een stukje aan het touren en voor je het weet heb je allemaal krassen erbij door opspattend grind. Jammer, er valt spijtig genoeg niks aan te doen maar het valt wel op te lossen. Al die streepjes maken de kleur ook wazig, het ziet er niet uit. Om weer in een fonkelende vierwieler te rijden is de oplossing om deze door ons te laten polijsten, zelfs voor diepere krasjes, maar daar hebben we een andere methode voor. Een krasvrije autolak door onze polijstbehandeling geeft je Mercedes weer het aanzien die het had toen je hem voor het eerst zag. Ook de kleur is nogmaals tot leven gekomen.

Heb je wel je ogen laten vallen op die glimmende kleuren van een heilige koe? Dat je de hond een blokje om laat gaan en zoiets hebt van wauw dat ziet er prachtig uit? Dat wordt gedaan met glas-coating en ook dit bieden wij aan, dus jouw auto kan er net zo gelikt uit gaan zien. Wat is glascoating nu precies? Nou het is een extra beveiligde laag over je momentele lak heen die nog lange tijd blijft zitten. Belangrijk is dat de vierwieler eerst tot in de details gepoetst moet zijn wilt de behandeling effectief zijn. Het eindresultaat is dat waterdruppels en al het andere vuil van deze ondergrond afglijdt zodat je altijd in een schone vierwieler rondrijdt.

Plus de binnenzijde van je bolide kunnen we compleet zuiveren zodat je met een tevreden gevoel een passagier kan meenemen. Lederen stoelen krijgen hun originele kleur terug en alles wat je ziet is zo brandschoon of als het net uit de fabriek komt. Als je de vierwieler al een geruime tijd hebt is deze minder schoon als dat je zal willen. Als je je oma een lift moet geven dan is het een blamage als die een smerige autorit krijgt. Alle hoekjes en gaatjes worden door ons aangepakt zodat er geen viezigheidje meer te zien is. Bijna iedereen vindt een nieuw gekochte Fiat aangenaam ruiken, alleen duurt die geur niet voor eeuwig. We gaan niet overheersen met een nieuwe zalig ruikende geur, maar verwijderen deze zodat je auto interieur weer prettig ruikt.

Je kan bij ons ook een pakket afnemen, dan maken we je auto van binnen en buiten brandschoon. Neem bijvoorbeeld bij ons het ‘Interieur reinigen’ pakket af. Vanzelf sprekend kan je ook pakketten combineren, het is net wat u ons opdraagt. Heb je een auto van je bedrijf of een boodschappenauto? Voor ons is er geen verschil, we helpen iedereen aan een fonkelend schoon voertuig. We stellen het zeer op prijs als je ons wilt adviseren bij onder andere je moeder. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Geef onze site een bezoekje zodat je een afspraak met ons kan maken.

Hoop je dat niemand het ziet als je wegrijdt? Laat je vierwieler door ons mooi poetsen. De weersbeïnvloedingen doen je mercedes geen geen goed, het wordt tijd om deze door ons onder handen te laten nemen. Na continu buiten op de oprit te zijn geweest is dat ook best onbetwistbaar, maar geen nood, wij geven die prachtige gloed weer terug. De laklaag wordt weer tot leven gewekt voor het mooiste uitkomst. Met sterke middelen en de grootste meesterschap leveren we jouw auto weer af. Zie op onze bedrijfswebsite vele voorbeeld foto's om ons met een gerust hart te vertrouwen.
In de kortste tijd komen de buren op je af met de vraag of je een nieuwe bolide hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Dit is je vast niet onbekend, zit je zalig in de auto onderweg naar huis en zonder enige waarschuwing zijn er allemaal krasjes bijgekomen door fijne steentjes. Jammer, er valt helaas niks aan te doen maar het valt wel op te lossen. Het is alleen maar zonde en je bent juist altijd zo zuinig. Om nogmaals in een glimmende Honda te rijden is de oplossing om deze door ons te laten polijsten, zelfs voor diepere steenaanslag, maar daar is een andere techniek voor. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn krassen die gekomen zijn van je autosleutels, een paar takken of grind weer compleet verdwenen. Wat het meest opvalt is de kleur, deze is als nieuw.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die glanzende kleuren van een vierwieler? Dat je de hond een blokje om laat gaan en zoiets hebt van was dat maar mijn vierwieler? Met onze nano-coating dienst gaat ook jouw Renault er net zo mooi van worden, is dat niet de wens waar je vaker aan zit te denken? Wat is glascoating nu eigenlijk? Nou het is een aanvullende beschermende laag over je bestaande laklaag heen welke enkele jaren blijft werken. Belangrijk is dat de auto eerst tot in de puntjes gepoetst moet zijn anders wilt de gel niet pakken. Het eindresultaat is dat waterdruppels en al het andere vuil van deze ondergrond afglijdt zodat je altijd in een schone Kia wordt gezien.

Je bolide interieur laten schoonmaken zodat deze er weer spik en span uitziet? Wij maken het gehele auto interieur netjes, de autostoelen en dashboard tot de vloer aan toe. Waarom je je auto interieur wilt laten reinigen? Na een jaar is de binnenkant lang niet zo schoon meer als toen het was. Als je je tante een lift moet geven dan is het een blamage als die een smerige lift krijgt. Elk hoekje en gaatje wordt door ons onder handen Lees hier genomen zodat er geen viezigheidje meer te zien is. Bijna iedereen vindt een nieuw aangeschafte Bmw lekker geuren, maar die geur verdwijnt terwijl er andere bijkomen. Alle onprettige geurtjes die het auto interieur rijk is vernietigen we zodat je neus ook weer blij van elk autoritje wordt.

Om je bedrijfswagen helemaal van buiten en binnenkant fatsoenlijk te laten boenen bieden we ook pakketten aan. Neem eens bij ons Het ‘Basis detailing’ pakket af. Vanzelf sprekend is het tevens mogelijk om pakketten te combineren, zo bepaal jij exact wat er gedaan moet worden. Wij bieden onze dienstverlening aan voor iedereen met een auto of bus. We stellen het gigantisch op prijs als je ons wilt aanprijzen bij bijvoorbeeld je vriendin. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Bezoek onze bedrijfswebsite voor meer voorlichtingen.

Report this wiki page